Nincs a receptekkel semmi baj, de a világ változik. Ma már sokkal kevesebb embernek van pl. ideje az ebédkészítésbe beleszámolni a tyúk megkopasztását is. Horváth szakácskönyve szerintem inkább amolyan kötelező klasszikusként maradt fent, aminek illik ott lennie a polcon.
Horváth Ilonának abban az értelemben szerencséje volt, hogy abban az időben kuriózum volt szakácskönyvet írni, szemben a jelenkorral, ahol évente számos szakácskönyv jelenik meg.
Csak egy tipp - ha már így csinálod... Ha már be van töltve az üveg ne légmentesen zárd le, hanem hagyd lazára a fedelet, hogy a kigőzölés közben ki tudjon jönni belőle a felmelegedett levegő, ha már megtörtént, AKKOR tekerd rá szorosan a lapkát! Így, ahogy kihűl a cucc rászívja a lapkát az üvegre és vákuum keletkezik alatta.
Treff Bubi 2021.08.27. 09:41:26
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
gigabursch 2021.08.27. 08:31:52
Mint például?
Szerintem a könyvből van vagy 20 kiadás...
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
n3spr3ss0 2021.08.27. 06:17:42
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
Sunny Days 2021.08.27. 06:17:32
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
DFK 2021.08.26. 22:47:33
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
gigabursch 2021.08.26. 22:47:23
@giyandeva:
Az lehet. De mégis minden konyhában Horvt Ilona van ott a polcon és nem a percszakácsok.
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
giyandeva 2021.08.26. 09:47:51
Bejegyzés: Ki volt Horváth Ilona?
Főzzvelem 2021.07.28. 18:00:46
Ugyan így is beszippantotta az üvegek tetejét, kipróbálom így is!
Bejegyzés: Cseresznyebefőtt - tartósítószer nélkül
Leooo 2021.07.28. 17:59:16
Bejegyzés: Cseresznyebefőtt - tartósítószer nélkül